Eetschrijven

Vrijblijvende gedachtenspinsels van een culinair journalist.

27 september 2013

Opmerkelijk


Je knijpt jezelf soms even in de arm. Maar het was écht waar: de lokale AH had vandaag sperziebonen in de aanbieding en die kwamen, ongelogen waar, uit Nederland.

Het is net als met een zeldzame vogel: je moet er even een foto van maken. Ook wel eerlijk tegenover 's lands grootste kruidenier daar ik eerder dit over hem schreef.

Geen geld, overigens. Wat zou de boer daar nou voor hebben gebeurd?





Het zijn weer Bulkweken

Labels: , ,

4 Comments:

  • At 27 september 2013 17:54, Anonymous Culinette said…

    Wij kochten ze. Netjes volgens de regels even bewaard tot de volgende dag. Toen moesten we ze echt heel snel in de pan smijten want ze verkleurden in een tempo zoals we nog niet eerder gezien hadden.

     
  • At 27 september 2013 18:20, Blogger Gerard said…

    De boer moest waarschijnlijk een euro bijbetalen én ze gratis naar AH brengen om ze te mogen laten verkopen.

     
  • At 28 september 2013 13:10, Blogger Daily stuff and more.. said…

    Ook ik heb ze gekocht en kan me niet heugen ooit zulke slechte bonen te hebben gehad.

     
  • At 2 oktober 2013 17:11, Anonymous Matthijs said…

    Probeer wat van een kleine tuinder te kopen of bij een biologiche tuinder. Daar worden ze nog met de hand geplukt.Kan je ze nog een week bewaren.Maar dat is niet de bedoeling.

     

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een link maken

<< Home